Vi tilbyder skræddersyede private events – lige fra firmafester, bryllupper og fødselsdage til hyggelige middage og temafester. Fortæl os om dine behov, og lad os skabe en unik oplevelse sammen, hvor autentisk italiensk mad og stemning er i centrum.Kontakt os gerne via e-mail eller ring til os på
+45 26 25 14 50
så finder vi sammen den bedste løsning for dit arrangement.
FUNCTIONS
Italian Street Treats er vores autentiske italienske food truck, klar til at gøre dine private arrangementer uforglemmelige. Når du lejer vores food truck, får du to italienske kokke med stor passion for det italienske køkken, som tilbereder lækre retter direkte på stedet. Vores menu byder på klassiske pastaretter og syditalienske snacks, lavet med friske råvarer og krydret med autentiske italienske smage – alt fra cremet risotto til friskkogt pasta.Food trucken er perfekt til alt fra firmafester til bryllupper og fødselsdage, hvor kvalitet og smag er i fokus. Ønsker du at høre mere eller booke, kan du klikke "Contact Us" eller ringe på
+45 26 25 14 50.
FOODTRUCK
Vi tilbyder autentisk italiensk catering med flere valgmuligheder for en komplet smagsoplevelse. Vælg mellem vores 5-, 7- eller 10-retters menuer, som kan tilpasses efter præference med retter fra vores særligt udvalgte italienske menukort. Vores cateringpakker starter fra 249,- kr. pr. person (ekskl. moms) for minimum 10 personer, så du kan sikre en smagfuld italiensk oplevelse til enhver anledning.Kontakt os for at få mere information og høre, hvordan vi kan sammensætte den perfekte menu til dit næste arrangement.
CATERING
Catering Forretter
- Caprese (V) - Caprese salat af bøffelmozzarella & tomat med frisk basilikum
- Arancini - Syditalienske panerede og friterede risottokugler
- Carpaccio all’Italiana - Oksemørbrad i tynde skiver med rucola, parmesanflager & trøffel dressing og trøffelolie
- Bresaola - Tynde skiver af lufttørret mørt oksefilet med rucola, parmesanflager & trøffel dressing og trøffelolie
- Bruschette (V) - Sprøde skriver brød med tomater, rødløg, basilikum og hvidløg
- Vitello Tonnato - Tynde skriver af mørt kalvekød serveret med tunsauce & kapers
- Prosciutto e Melone - Parmaskinke serveret med frisk melon
- Salmone Affumicato – Røget laks med citronette
- Involtini di Prosciutto Cotto – Ruller af italiensk kogt skinke fyld med ricotta ost & basilikum blade.
Catering Hovedretter
- Pasta al Tartufo – Pasta vendt i en delikat trøffel og flødesauce m. møre stykker kalvefilet & karl johan svampe. Toppet med persille & frisk revet parmesanost.
- Pasta Carbonara – Pasta vendt i en sauce med æggeblommer, parmesan ost, bacon og sort peber. Toppet med ristede bacon, frisk revet parmesanost & sort peber.
- Gnocchi al Gorgonzola (V) – Kartoffelpasta vendt i en delikat gorgonzola & flødesauce med spinatblade, cherrytomater & frisk revet parmesanost.
- Pasta Bolognese – Pasta med smagfuld bolognese af oksekød, tomat, gulerødder, selleri, løg & frisk revet parmesanost.
- Pasta al Salmone – Pasta med laks vendt i flødesauce med cherrytomater & spinat.Pasta con Salsiccia – Pasta vendt i flødesauce med salsiccia pølse. Toppet med frisk parmesanost.
- Ravioli (V) – Ravioli fyldt med ricottaost/spinat vendt i cherrytomatsauce med smør & salvie. Toppet med frisk parmesanost.
- Pasta All’Amatriciana – Pasta med tomatsauce, pancetta & løg. Toppet med frisk parmesanost.
- Gnocchi alla Sorrentina (V) – Kartoffelpasta med smagfuld tomatsauce med mozzarella, basilikum & frisk revet parmesanost.
- Gnocchi alla Norma (V) – Kartoffelpasta med smagfuld tomatsauce & friteret aubergine.
- Risotto ai fungi (V) – Risotto i en fløde-trøffelsauce med svampe. Toppet med revet parmesan ost & persille.
Catering Dessert
- Tiramisù – Klassisk italiensk tiramisù med creme af mascarpone, æg & sukker med savoiardi dyppet i espresso. Pyntet med chokoladedrys på toppen.
- Panna Cotta all’amarena con croccantini – Delikat Italiensk fløderand af fløde, sukker & vanilje med amarena (kirsebærsauce) & knuste makroner på toppen.
- Fragole al Maraschino – Friske jordbær marineret i citron, sukker og maraschino lage. Serveres med flødeskum eller vaniljeis.
- Chokolademousse – Luftig, cremet chokolademousse. Toppet med nødder.
5 retter: 249,- // 7 retter: 299,- // 10 retter: 399,- (ekskl. moms)Min. 10 pers.
Prisen svarer til menu med 2 pastaretter. 3 og mere pastaretter efter aftale.(Brød er inkl.)