To ord kan beskrive IST – Fantastisk mad!
Mødte det dejlige og meget imødekomne personale på Roskilde Festival og straks blev deres pasta en klassiker.

Normalt spiser jeg en enkelt gang på hver restauration under Roskilde Festival, med undtagelse af Dixie burger. Iår må mit forhold til det meget varierede menukort på festivallen desværre stoppe og erklære min kærlighed til Italian Street Treats.

Jeg er så absolut ikke færdig med denne restauration og vil helt klart tænke på dem hvis jeg får et behov for Catering.

Nikolai Hede Raben

BUFFET GRANDE

(V – vegetar)

ANTIPASTI

Caprese (V) (Caprese salat af bøffelmozzarella & tomat med frisk basilikum)

Arancini (Syditalienske panerede og friterede risottokugler)

Carpaccio all’Italiana (Oksemørbrad i tynde skiver med rucola, parmesanflager & trøffel dressing og trøffelolie)

Bresaola (Tynde skiver af lufttørret mørt oksefilet med rucola, parmesanflager & trøffel dressing og trøffelolie)

Bruschette (V) (Sprøde skriver brød med tomater, rødløg, basilikum og hvidløg)

Vitello Tonnato (Tynde skriver af mørt kalvekød serveret med tunsauce & kapers)

Prosciutto e Melone (Parmaskinke serveret med frisk melon)

Salmone Affumicato – Røget laks med citronette.

Involtini di Prosciutto Cotto – Ruller af italiensk kogt skinke fyld med ricotta ost & basilikum blade.

PRIMI

Pasta al Tartufo – Pasta vendt i en delikat trøffel og flødesauce m. møre stykker kalvefilet & karl johan svampe. Toppet med persille & frisk revet parmesanost.

Pasta Carbonara – Pasta vendt i en sauce med æggeblommer, parmesan ost, bacon og sort peber. Toppet med ristede bacon, frisk revet parmesanost & sort peber.

Gnocchi al Gorgonzola (V) – Kartoffelpasta vendt i en delikat gorgonzola & flødesauce med spinatblade, cherrytomater & frisk revet parmesanost.

Pasta Bolognese – Pasta med smagfuld bolognese af oksekød, tomat, gulerødder, selleri, løg & frisk revet parmesanost.

Pasta al Salmone – Pasta med laks vendt i flødesauce med cherrytomater & spinat.

Pasta con Salsiccia – Pasta vendt i flødesauce med salsiccia pølse. Toppet med frisk parmesanost.

Ravioli (V) – Ravioli fyldt med ricottaost/spinat vendt i cherrytomatsauce med smør & salvie. Toppet med frisk parmesanost.

Pasta All’Amatriciana – Pasta med tomatsauce, pancetta & løg. Toppet med frisk parmesanost.

Gnocchi alla Sorrentina (V) – Kartoffelpasta med smagfuld tomatsauce med mozzarella, basilikum & frisk revet parmesanost.

Gnocchi alla Norma (V) – Kartoffelpasta med smagfuld tomatsauce & friteret aubergine.

Risotto ai fungi (V) – Risotto i en fløde-trøffelsauce med svampe. Toppet med revet parmesan ost & persille.

DOLCI

Tiramisù – Klassisk italiensk tiramisù med creme af mascarpone, æg & sukker med savoiardi dyppet i espresso. Pyntet med chokoladedrys på toppen.

Panna Cotta all’amarena con croccantini – Delikat Italiensk fløderand af fløde, sukker & vanilje med amarena (kirsebærsauce) & knuste makroner på toppen.

Fragole al Maraschino – Friske jordbær marineret i citron, sukker og maraschino lage. Serveres med flødeskum eller vaniljeis.

Chokolademousse – Luftig, cremet chokolademousse. Toppet med nødder.

5 retter: 249,- // 7 retter: 299,- // 10 retter: 399,-

Min. 10 pers.

Prisen svarer til menu med 2 pastaretter. 3 og mere pastaretter efter aftale.

(Brød er inkl.)

Fantastisk tre-retters til vores bryllup, som gæsterne også stadig roser. IST leverede perfekt smag, meget mad

og en super charmerende energi til vores fest – vi kunne ikke have valgt bedre.

Grazie mille!

Ayse Kosar

LA CENA

ANTIPASTI DELLA CASA

Mix af italienske delikatesser – Bresaola med rucola, parmesanost og trøffelcreme, Arancini (risottokugler), Caprese & Prosciutto e Melone (Parmaskinke serveret med frisk melon)

PASTA AL TARTUFO

Pasta vendt i en delikat let trøffelsauce med møre stykker kalvefilet & karl johan svampe. Toppet med frisk persille & parmesanost.

TIRAMISÙ

Klassisk italiensk tiramisù med creme af mascarpone, æg & sukker med savoiardi dyppet i espresso. Pyntet med chokoladedrys på toppen.

*Serveres med friskbagt focaccia m. rosmarin & oliven pate.

Pris pr. kuvert: 275,- // Min. 10 pers.

IL CLASSICO

CARPACCIO ALL’ITALIANA

Oksemørbrad i tynde skiver med rucola, frisk parmesanost & trøffelolie.

SALTIMBOCCA

Kalvefilet med parmaskinke, salvie & hvidvinssauce. Serveres med stegte kartofler vendt i rosmarin & hvidløg og årstidens grøntsager.

PANNA COTTA ALL’AMARENA

Delikat Italiensk fløderand af fløde, sukker & vanilje med amarena (kirsebærsauce) & knuste makroner på toppen.

*Serveres med friskbagt focaccia m. rosmarin & oliven pate.

Pris pr. kuvert 350,- // Min. 10 pers.

Hvis du først har smagt, Felice’s trøffelpasta, glemmer du den aldrig.

Felice & co. serverer en række klassiske retter fra støvlelandet,

især med fokus på pastaretter.

Svendborg Street Food Marked