To ord kan beskrive IST – Fantastisk mad!
Mødte det dejlige og meget imødekomne personale på Roskilde Festival og straks blev deres pasta en klassiker.
Normalt spiser jeg en enkelt gang på hver restauration under Roskilde Festival, med undtagelse af Dixie burger. Iår må mit forhold til det meget varierede menukort på festivallen desværre stoppe og erklære min kærlighed til Italian Street Treats.
Jeg er så absolut ikke færdig med denne restauration og vil helt klart tænke på dem hvis jeg får et behov for Catering.

Nikolai Hede Raben

BUFFET GRANDE

VELKOMST SNACKS PÅ BORD

Friskbagt Focaccia m. rosmarin & oliven pate.

ANTIPASTI

Caprese (Caprese salat af bøffelmozzarella & tomat med frisk basilikum)

Arancini (Syditalienske friturestegte riskugler)

Carpaccio all’Italiana (Oksemørbrad i tynde skiver med rucola, frisk parmesanost & trøffelolie)

Bresaola (Tynde skiver af lufttørret mørt oksefilet med rucola, parmesanost & trøffel/honning dressing)

Bruschette (Sprøde skriver brød med hakkede tomater, basilikum og hvidløg)

Involtini di Prosciutto Cotto (Ruller af italiensk kogt skinke fyldt med ricotta ost & basilikum blade)

Avokadocreme med kæmperejer (Kæmperejer stegt i smør & salvie serveret med creme af avokado, creme fraiche & lemon)

PRIMI

Mezzi Paccheri al Tartufo – Frisk pasta vendt i en delikat trøffel og flødesauce m. møre stykker kalvekød og karl johan svampe. Toppet med persille & frisk revet parmesanost.

Gnocchi al Gorgonzola – Kartoffelpasta vendt i en delikat gorgonzola & flødesauce med spinatblade, cherrytomater & frisk revet parmesanost.

DOLCI

Tiramisù – Klassisk italiensk tiramisù med creme af mascarpone, æg & sukker med savoiardi dyppet i espresso. Pyntet med chokoladedrys på toppen.

Torta Souffle di Cioccolata – Italiensk chokolademousse kage. Serveres med pistacie is.

5 retter: 199,- // 7 retter: 249,- //

10 retter: 349,-

Min. 10 pers.

(Velkomst snacks er inkl.)

BUFFET

VELKOMST SNACKS PÅ BORD

Friskbagt Focaccia m. rosmarin & oliven pate.

ANTIPASTI

Bruschette (sprøde skriver brød med hakkede tomater, basilikum og hvidløg)
Bresaola (Tynde skiver af lufttørret mørt oksefilet med rucola, parmesanost &
trøffel/honning dressing)
Caprese (Caprese salat af bøffelmozzarella & tomat med frisk basilikum)
Arancini (syditalienske friturestegte riskugler)

PRIMI

Mezzi Paccheri al Tartufo – Frisk pasta vendt i en delikat trøffel og flødesauce m. møre stykker kalvekød og karl johan svampe. Toppet med persille & frisk revet parmesanost.

Gnocchi alla Norma – Kartoffelpasta med smagfuld tomatsauce med aubergine toppet med bøffelmozzarella & frisk revet parmesanost.

DOLCI

Panna Cotta all’amarena con croccantini – Delikat Italiensk fløderand af fløde, sukker & vanilje med amarena (kirsebærsauce) & knuste makroner på toppen.

Fragole al Maraschino – Friske jordbær marineret i citron, sukker og maraschino lage. Serveres med flødeskum eller vaniljeis.

5 retter: 199,- // 7 retter: 249,- 

Min. 10 pers.

(Velkomst snacks er inkl.)

Fantastisk tre-retters til vores bryllup, som gæsterne også stadig roser. IST leverede perfekt smag, meget mad

og en super charmerende energi til vores fest – vi kunne ikke have valgt bedre.

Grazie mille!

Ayse Kosar

LA CENA

ANTIPASTI DELLA CASA

Mix af italienske delikatesser – Bresaola m. rucola, parmesanost & balsamico, Arancini (riskugler), Bruschette, Caprese & Involtini di Prosciutto Cotto – Ruller af italiensk kogt skinke fyldt med ricotta ost & basilikum blade.

MEZZI PACCHERI AL TARTUFO

Frisk pasta vendt i en delikat let trøffelsauce med møre stykker kalvefilet & karl johan svampe. Toppet med frisk persille & parmesanost.

TIRAMISÙ

Klassisk italiensk tiramisù med creme af mascarpone, æg & sukker med savoiardi dyppet i espresso. Pyntet med chokoladedrys på toppen.

*Serveres med friskbagt focaccia m. rosmarin & oliven pate.

Pris pr. kuvert: 245,- // Min. 10 pers.

IL CLASSICO

CARPACCIO ALL’ITALIANA

Oksemørbrad i tynde skiver med rucola, frisk parmesanost & trøffelolie.

SALTIMBOCCA

Kalvefilet med parmaskinke, salvie & hvidvinssauce. Serveres med stegte kartofler vendt i rosmarin & hvidløg og årstidens grøntsager.

PANNA COTTA ALL’AMARENA

Delikat Italiensk fløderand af fløde, sukker & vanilje med amarena (kirsebærsauce) & knuste makroner på toppen.

*Serveres med friskbagt focaccia m. rosmarin & oliven pate.

Pris pr. kuvert 325,- // Min. 10 pers.

Hvis du først har smagt, Felice’s trøffelpasta, glemmer du den aldrig.

Felice & co. serverer en række klassiske retter fra støvlelandet,

især med fokus på pastaretter.

Svendborg Street Food Marked